Skip to main content Search
Bell Schedules » 4th Quarter Full Time Schedule Friday

4th Quarter Full Time Schedule Friday

4th Quarter Full Time Schedule Friday First day is April 23
Description / Period Start Time End Time Length
4th Period 9:00 AM 10:05 AM 65 min
5th Period 10:15 AM 11:15 AM 60 min
Junior/Senior Lunch 11:15 AM 11:45 AM 30 min
Freshmen/Sophomore CCR Access Time 11:20 AM 11:45 AM 25 min
Freshmen/Sophomore Lunch 11:45 AM 12:15 PM 30 min
Junior/Senior CCR Access Time 11:50 AM 12:15 PM 25 min
6th Period #1 12:20 PM 1:20 PM 60 min
6th Period #2 1:25 PM 2:25 PM 60 min