Skip to main content Search
Bell Schedules » Afternoon Split Assembly

Afternoon Split Assembly

Afternoon Split Assembly
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 7:55 AM 8:45 AM 50 min
2nd Period 8:50 AM 9:40 AM 50 min
3rd Period 9:45 AM 10:35 AM 50 min
4th Period 10:40 AM 11:30 AM 50 min
Lunch 11:30 AM 12:00 PM 30 min
5th Period 12:05 PM 12:55 PM 50 min
6th Period/Assembly #1 1:00 PM 1:40 PM 40 min
6th Period/Assembly #2 1:45 PM 2:25 PM 40 min