Medical LakeHigh School

Skip to main content Search
Bell Schedules » Extended Assembly

Extended Assembly

Extended Assembly
Description / Period Start Time End Time Length
1st period 47 minutes 7:55 AM 8:42 AM 47 min
2nd period 47 minutes 8:47 AM 9:34 AM 47 min
3rd period 47 minutes 9:39 AM 10:26 AM 47 min
4th period 47 minutes 10:31 AM 11:18 AM 47 min
LUNCH 30 minutes 11:18 AM 11:48 AM 30 min
5th period 47 minutes 11:53 AM 12:39 PM 46 min
6th period 46 minutes 12:44 PM 1:30 PM 46 min
Assembly 50 minutes 1:35 PM 2:25 PM 50 min