Medical LakeHigh School

Skip to main content Search
Bell Schedules » Friday Extended Assembly Schedule

Friday Extended Assembly Schedule

Friday Extended Assembly Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
1st period 36 minutes 8:55 AM 9:31 AM 36 min
2nd period 37 minutes 9:36 AM 10:13 AM 37 min
3rd period 36 minutes 10:18 AM 10:54 AM 36 min
4th period 37 minutes 10:59 AM 11:36 AM 37 min
LUNCH 31 minutes 11:36 AM 12:07 PM 31 min
5th period 36 minutes 12:12 PM 12:48 PM 36 min
6th period 37 minutes 12:53 PM 1:30 PM 37 min
Assembly 50 minutes 1:35 PM 2:25 PM 50 min