Medical LakeHigh School

Skip to main content Search
Bell Schedules » Friday Assembly

Friday Assembly

Friday Assembly
Description / Period Start Time End Time Length
1st period 40 minutes 8:55 AM 9:35 AM 40 min
2nd period 40 minutes 9:40 AM 10:20 AM 40 min
3rd period 40 minutes 10:25 AM 11:05 AM 40 min
4th period 40 minutes 11:10 AM 11:50 AM 40 min
LUNCH 30 minutes 11:50 AM 12:20 PM 30 min
5th period 40 minutes 12:25 PM 1:05 PM 40 min
6th period 40 minutes 1:10 PM 1:50 PM 40 min
Assembly 30 minutes 1:55 PM 2:25 PM 30 min