Medical LakeHigh School

Skip to main content Search
Bell Schedules » Assembly Schedule

Assembly Schedule

Assembly Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
1st period 50 minutes 7:55 AM 8:45 AM 50 min
2nd period 50 minutes 8:50 AM 9:40 AM 50 min
3rd period 50 minutes 9:45 AM 10:35 AM 50 min
4th period 50 minutes 10:40 AM 11:30 AM 50 min
LUNCH 30 minutes 11:30 AM 12:00 PM 30 min
5th period 50 minutes 12:05 PM 12:55 PM 50 min
6th period 50 minutes 1:00 PM 1:50 PM 50 min
Assembly 30 minutes 1:55 PM 2:25 PM 30 min